Σε 48ωρη απεργία προχωράει η ΠΟΕ-ΟΤΑ όπως αποφάσισε με έκτακτη συνεδρίαση - iefimerida.gr

Σε 48ωρη απεργία προχωράει η ΠΟΕ-ΟΤΑ όπως αποφάσισε με έκτακτη συνεδρίαση

Σε 48ωρη απεργία προχωράει η ΠΟΕ-ΟΤΑ όπως αποφάσισε με έκτακτη συνεδρίαση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απεργία την Πέμπτη και την Παρασκευή αποφάσισε να πραγματοποιήσει η ΠΟΕ- ΟΤΑ με έκτακτη συνεδρίασή της σήμερα το πρωί.

Η 48ωρη απεργία αποφασίστηκε με αφορμή τη χθεσινή απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να επικαιροποιήσει τη βάση δεδομένων της απογραφής των υπαλλήλων, διαγράφοντας από τη λίστα και θέτοντας σε διαθεσιμότητα όλους τους υπαλλήλους Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, που ανήκουν σε φορείς που δεν απέστειλαν στοιχεία στο υπουργείο.

Παράλληλα η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει από προχθές 48ωρη απεργία για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, ενώ για την ερχόμενη Τετάρτη προβλέπεται συμμετοχή και στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Ακόμη, η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή το μεσημέρι, ενώ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα συμμετέχουν σε καμία εργασία, ούτε στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ