Υπάλληλοι Βουλής: Ο Σταϊκούρας πάει στον Παπούλια για να μας κόψει τους μισθούς - iefimerida.gr

Υπάλληλοι Βουλής: Ο Σταϊκούρας πάει στον Παπούλια για να μας κόψει τους μισθούς

Υπάλληλοι της Βουλής: Ο Σταϊκούρας πάει στον Παπούλια για να μας κόψει τους μισθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταση επικρατεί στον πρώτο όροφο της Βουλής, με τους υπαλλήλους του Κοινοβουλίου να βρίσκονται σε αναβρασμό, αφού όπως υποστηρίζουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας έχει υπογράψει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για μειώσεις στους μισθούς τους.

Μάλιστα ισχυρίζονται πως ο κ. Σταϊκούρας πηγαίνει στον Κάρολο Παπούλια, προκειμένου να την υπογράψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τονίζουν πως οι νέες περικοπές θα μειώσουν κατά 20% τους μισθούς τους, ενώ θα κοπούν υπερωρίες και οδοιπορικά.

Ηδη πραγματοποιούν στάση εργασίας έως και τις τρεις και θα συνεδριάσουν προκειμένου να αποφασίσουν αν θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ ενδέχεται να προσπαθήσουν να μπλοκάρουν την κατάθεση του φορολογικού που θα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ