Παπάς πήρε σβάρνα τα μπουζούκια για να ενισχύσει το έργο της ενορίας του - iefimerida.gr

Παπάς πήρε σβάρνα τα μπουζούκια για να ενισχύσει το έργο της ενορίας του

Παπάς πήρε σβάρνα τα μπουζούκια για να ενισχύσει την ενορία του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκκλησία πρέπει να ακολουθεί τις εξελίξεις και ο πατέρας Θωμάς Τσόης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Έτσι και φέτος εν όψει Χριστουγέννων παίρνει με τη σειρά τα νυχτερινά κέντρα και συνομιλεί με επιχειρηματίες και καλλιτέχνες προκειμένου να συμβάλλουν στην ενίσχυση της ενορίας για τα συσσίτια των νεόπτωχων.

Όπως λέει ο ίδιος «οι ιερείς πρέπει να είμαστε μέσα σε όλα» και έτσι ξεκινάει την καθιερωμένη του «βόλτα» στα μπουζούκια, όπου ζητάει την συμβολή των καλλιτεχνών και των ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων, για να ενισχύσει το έργο της ενορίας του Άγιου Ανδρέα στα Άνω Πατήσια, η οποία στέκεται στο πλευρό των οικονομικά ασθενέστερων μελών της.

Φυσικά, το τερπνόν μετά του ωφελίμου, γι' αυτό δεν παραλείπει να φωτογραφίζεται με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως η Πάολα και ο Βασίλης Καρράς.

Παπάς πήρε σβάρνα τα μπουζούκια για να ενισχύσει το έργο της ενορίας του | iefimerida.gr 0
Παπάς πήρε σβάρνα τα μπουζούκια για να ενισχύσει το έργο της ενορίας του | iefimerida.gr 1

(Πηγή: Espresso)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ