Οι επίμαχες φωτό από το γάμο του Νίνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι επίμαχες φωτό από το γάμο του Νίνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για παραβίαση της προσωπικής του ζωής κατηγορεί ο Νίνο τους φωτογράφους και τα περιοδικά που έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν φωτό από τον πρόσφατο γάμο του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη στο δημαρχείο της Εκάλης. Μια τελετή που πάσχισε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είστε απαράδεκτοι και κτήνη. Είστε ότι χειρότερο. Χωρίς να θέλω να βγει κάτι, χωρίς να θέλει κανείς, ο άλλος βάζει φωτογραφίες και πουλάει τη ζωή μου. Απίστευτο. Τις στιγμές μου. Δεν έχω λέξεις να περιγράψω την παραβίαση της προσωπικής ζωής». Αυτό τουίταρε χθες το βράδυ ο Νίνο, τη στιγμή που έμαθε προφανώς ότι κυκλοφορεί σήμερα εβδομαδιαίο περιοδικό με λεπτομέρειες από το γάμο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hello, ο γάμος του έγινε στο δημαρχείο της Εκάλης μπροστά σε 70 άτομα, ενώ την τελετή τέλεσε η αντιδήμαρχος Νίνα Βλάχου.Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι στενοί φίλοι του Χαρίκλεια Μουνδρέα και Βασίλης Καρράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Hello Νίνο Χρυσή Βαρδινογιάννη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ