Πήγε στην πρεμιέρα των Άθλιων χωρίς εσώρουχο-Οι παπαράτσι έκαναν πάρτι [εικόνα] - iefimerida.gr

Πήγε στην πρεμιέρα των Άθλιων χωρίς εσώρουχο-Οι παπαράτσι έκαναν πάρτι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την χειρότερη στιγμή στην καριέρα της έζησε η Αν Χάθαγουεϊ όταν βγήκε από την λιμουζίνα δείχνοντας σε όλο τον πλάνητη το «γατάκι» της , στα πλαίσια της επίσημης πρεμιέρας για τους Άθλιους, στους οποίους πρωταγωνιστεί.

Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί το γεγονός ότι η Αν Χάθαγουεϊ δεν πήρε χαμπάρι για την αποκάλυψη που έκανε (σ.σ. το bondage τύπου φόρεμα είχε πολύ ψηλό κόψιμο). Με αποτέλεσμα να βγει από την λιμουζίνα γεμάτη χαμόγελο και, προφανώς, χαρούμενη που όλα τα φλας των παπαράτσι είχαν πέσει πάνω της.

Πέρα από χαριτωμένα σχόλια τύπου «Πως γίνεται να μην πήρε είδηση. Κάνει -3 βαθμούς στην Νέα Υόρκη αυτή την περίοδο» η ουσία είναι ότι η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αποκαλύψεις.

Ενώ το συγκεκριμένο συμβάν αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα γιατί δεν πρέπει να ακούς τυφλά τον εκάστοτε σχεδιαστή μόδας, όπως π.χ. τον Βαλεντίνο Γκαραβάνι, δημιουργό της συγκεκριμένης τουαλέτας, που προφανώς την έπεισε ότι δεν υπήρχε λόγος να φορέσει εσώρουχο από μέσα. Παρόλο που το σκίσιμο ήταν εξαιρετικά ψηλό.

Διαβάστε πως σχολιάζει η ηθοποιός το περιστατικό εδώ.

Πήγε στην πρεμιέρα των Άθλιων χωρίς εσώρουχο-Οι παπαράτσι έκαναν πάρτι [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ