ΝΔ: Φιάσκο με δήθεν προσχώρηση στελέχους της Ντόρας! - iefimerida.gr

ΝΔ: Φιάσκο με δήθεν προσχώρηση στελέχους της Ντόρας!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε φιάσκο κατέληξε η επιχείρηση "προσχώρηση στελέχους της Ντόρας" στη ΝΔ. Ήταν χθες το μεσημέρι, όταν στελέχη της Συγγρού έκαναν ομαδική διαρροή σε δημοσιογράφους ότι ο Γιώργος Κονταξάκης συναντήθηκε στα Χανιά με τον Αντώνη Σαμαρά και επέστρεψε ξανά στη ΝΔ. Όμως, ο ίδιος είχε άλλη... άποψη!Ο κ. Κονταξάκης είναι ο πρώτος εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης, με περίπου 6.000 σταυρούς, με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γιαννουλάκη, δηλαδή της ΔΗΣΥ, που αναδείχθηκε δεύτερος συνδυασμός, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον "γαλάζιο" υποψήφιο, Γιάννη Πλακιωτάκη.
Ο κ. Σαμαράς, σε σύσκεψη που είχε χθες με τοπικούς φορείς, είδε και τον κ. Κονταξάκη και τού είπε απλώς ότι... οι πόρτες της ΝΔ παραμένουν ανοιχτές. Ο ίδιος, μάλιστα, έλεγε σε συνομιλητές του ότι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση αφού ο κ. Σαμαράς είχε καλέσει όλους τους περιφερειακούς συμβούλους, προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα της Μεγαλονήσου.

Η "είδηση" που άφηνε να διαρρεύσει η ΝΔ περί προσχώρησης του Γιώργου Κονταξάκη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξάφνιασε όσους ξέρουν τις στενές σχέσεις του χανιώτη πολιτικού με την οικογένεια Μητσοτάκη. Και... όπως αποδείχθηκε, δικαίως είχαν εκπλαγεί! Ο κ. Κονταξάκης, με δήλωσή του, διέψευσε τα περί προσχώρησής του στη ΝΔ και δήλωσε την έκπληξή του για τις σχετικές "πληροφορίες" που μετέδιδε το "γαλάζιο" επιτελείο.

Η δήλωση Κονταξάκη

«Με πραγματική έκπληξη πληροφορήθηκα τη δήθεν προσχώρησή μου στη ΝΔ.
Δηλώνω λοιπόν, πως σεβόμενος τους θεσμούς αποδέχθηκα ως περιφερειακός σύμβουλος την πρόσκληση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ενημέρωση σε γενικότερα και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στην περιφερειακή ενότητα των Χανίων και της Κρήτης γενικότερα.
Πέραν τούτου διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε αναφορά για προσχώρησή μου στη ΝΔ, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή μου στη Δημοκρατική Συμμαχία και προσωπικά στο πρόσωπο της προέδρου του κόμματος κ. Ντόρας Μπακογιάννη». Με αυτή τη δήλωση, ο κ. Κονταξάκης ξεκαθάρισε τα πράγματα και... ανέβασε την πίεση στελεχών της ΝΔ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ