Τα πρώτα σημάδια του τέλους του κόσμου: «Έπεσε» για 50 λεπτά το Facebook - iefimerida.gr

Τα πρώτα σημάδια του τέλους του κόσμου: «Έπεσε» για 50 λεπτά το Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αρχή της κατάρρευσης του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε θα γίνει, καθώς φαίνεται, με τα δίκτυα επικοινωνιών... Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου το Facebook «έπεσε» για 50 περίπου λεπτά!

Σύμφωνα με το Reuters, αιτία της «κατάρρευσης» υπήρξε μία αλλαγή στην υποδομή που εξυπηρετούσε την μετάφραση των διαδικτυακών διευθύνσεων (DNS) και η οποία κατέστησε την πρόσβαση στο Facebook.com ανέφικτη. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Το ίδιο είχε συμβεί νωρίτερα και στα Gmail και Google Drive, με την Google να δέχεται σωρεία αναφορών από χρήστες, σύμφωνα με τις οποίες το Gmail δεν ανταποκρινόταν.

Το «κρασάρισμα» η εταιρεία το δικαιολόγησε με ανακοίνωσή της: «Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα σε κάποιες υπηρεσίες μας, ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση που ενδεχομένως προκαλέσαμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ