Συναυλία αγάπης για το Κέντρο Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα»

Αγαπημένοι καλλιτέχνες απλώνουν το χέρι στα παιδιά που έχουν ανάγκη, με μία Χριστουγεννιάτικη συναυλία για την ενίσχυση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα». Ο Πάνος Μουζουράκης, η Ευσταθία, η Ανδριάννα Μπάμπαλη, ο Χρήστος Θηβαίος και πολλοί άλλοι θα τραγουδήσουν απόψε στην Τεχνόπολη για τα παιδιά.

Το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» είναι ένας από τους κυριότερους φορείς Παιδικής Προστασίας στην Ελλάδα, που δίνει μία ευκαιρία στη ζωή για τα απροστάτευτα, κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά, προσπαθεί να εξασφαλίσει για εκείνα μια ομαλή ψυχοκοινωνική εξέλιξη.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όμως, τα παιδιά είναι εκείνα που μας έχουν περισσότερο ανάγκη, γι' αυτό, απόψε στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84 πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες, θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια μεγάλη συναυλία για τις Ανάδοχες Οικογένειες και τα Παιδιά του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα».

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι:

Χρήστος Θηβαίος και Χρήστος Νινιός
Πάνος Μουζουράκης
Μαριέττα Φαφούτη
Ανδριάννα Μπάμπαλη
Ευσταθία
Βικτωρία Ταγκούλη
Ερωφίλη
Διονύσης Καλαφάτης
Μαρία Καναβάκη
Γιώργος Περαντάκος
Δαμιανός Πάντας

Επίσης το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 20.00 θα γίνει μία δεύτερη συναυλία με την Ειρήνη Δούκα τον Greggy K, την Εβελίνα Παπούλια με τους «Zand the band», που θα τραγουδήσουν παλιά αγαπημένα τραγούδια των '60s, '70s και 80's.

Τα έσοδα των δύο συναυλιών θα διατεθούν προκειμένου να αγοραστούν είδη που έχουν ανάγκη οι ανάδοχες οικογένειες και τα παιδιά του Κέντρου.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 & Περσεφόνης 1, Γκάζι)
Αμφιθέατρο Δ2

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 20:00
Τιμή εισιτηρίου: 7€

και

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 20:00
Τιμή εισιτηρίου: 5€

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ