Παραπαίουν οι Λέικερς - Γνώρισαν νέα ήττα από τους Καβαλίερς [βίντεο] - iefimerida.gr

Παραπαίουν οι Λέικερς - Γνώρισαν νέα ήττα από τους Καβαλίερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Λος Αντζελες Λέικερς γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους αυτή την φορά από τους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ με 100-94.

Για τους γηπεδούχους επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του ο Κάιρι Ιρβινγκ, ο οποίος είχε 28 πόντους και 11 ασίστ, βοηθώντας τα μέγιστα για να πάρουν οι Καβαλίερς την πέμπτη νίκη τους σε 22 αγώνες. Οι 42 πόντοι του Κόμπι Μπράιαντ δεν ήταν αρκετοί στους «λιμνάνθρωπους», οι οποίοι έχουν πλέον ρεκόρ 9-13. Αντιθέτως, οι Λος Αντζελες Κλίπερς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Σικάγο Μπουλς με 94-89, έχοντας ως κορυφαίο τον Μπλέικ Γκρίφιν με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ και έχουν ρεκόρ 15-6.

Οι Νιου Γιορκ Νικς, με 45 πόντους του Καρμέλο Αντονι, κατάφεραν να ανατρέψουν διαφορά 17 πόντων και να φύγουν νικητές από την έδρα των Νετς με 100-97.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ:
Μπρούκλιν Νετς-Νιου Γιορκ Νικς 97-100
Κλίβελαντ Καβαλίερς-Λος Άντζελες Λέικερς 100-94
Ντιτρόιτ Πίστονς-Ντένβερ Νάγκετς 94-101
Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 70-77
Σικάγο Μπουλς-Λος Άντζελες Κλίπερς 89-94

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ