Τρόμος στο Πόρτλαντ: Μασκοφόρος πυροβολούσε αδιακρίτως – Δύο νεκροί - iefimerida.gr

Τρόμος στο Πόρτλαντ: Μασκοφόρος πυροβολούσε αδιακρίτως – Δύο νεκροί

Τρόμος στο Πόρτλαντ –Μασκοφόρος πυροβολούσε αδιακρίτως – Δύο νεκροί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τρόμο σκόρπισε ένας άντρας σε εμπορικό κέντρο του Πόρτλαντ των ΗΠΑ, όταν εισέβαλε μέσα οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο όπλο και ξεκίνησε να πυροβολεί αδιακρίτως σκοτώνοντας δύο άτομα και τραυματίζοντας πολλούς από τους επισκέπτες.Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία τουλάχιστον δύο γυναίκες είναι φέρουν σοβαρά τραύματα.

Όπως ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η τοπική εφημερίδα του Όρεγκον, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά την επίθεση ενός άντρα που φορούσε προστατευτικό γιλέκο.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, περικύκλωσαν περιμετρικά την περιοχή και εκκένωσαν άμεσα το κτίριο. Ωστόσο δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν, αφού έβαλε τέλος στη ζωή του.

Στο εμπορικό κέντρο που ήταν γεμάτο λόγω Χριστουγέννων, ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος, να κρύβεται πίσω από τα ταμεία και τα ράφια με τα ρούχα, προσπαθώντας να προστατευθεί από τα πυρά του μανιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ