Αγρότης κατασκεύασε σφαιρική κιβωτό για να σωθεί από το τέλος του κόσμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγρότης κατασκεύασε σφαιρική κιβωτό για να σωθεί από το τέλος του κόσμου [εικόνες]

Αγρότης κατασκεύασε σφαιρική κιβωτό για να σωθεί από το τέλος του κόσμου [εικόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να πατεντάρει την κατασκευή του, μια μπάλα-κιβωτό, μέσα στην οποία μπορεί να ζήσει μια τριμελής οικογένεια επί 10 μήνες χωρίς να βγει από αυτή, προσπαθεί ένα Κινέζος αγρότης, ενόψει και της 21ης Δεκεμβρίου, όταν και θα τελειώσει ο κόσμος βάσει της προφητείας των Μάγιας.

Ο Λιου Κουγιάν έδωσε στην κιβωτό του σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μπορεί να επιπλεύσει στο νερό, που θα πλημμυρίσει τις ηπείρους βάσει της προφητείας των Μάγιας.

Οπως ισχυρίζεται μέσα στην σφαιρική κιβωτό μπορούν να «επιβιβαστούν» έως και 14 άτομα, τα οποία χάρη στις ειδικές ζώνες ασφαλείας μπορούν να σταθούν σε όρθια στάση ακόμη και όταν την κιβωτό χτυπούν τεράστια κύματα.

Η «Κιβωτός του Νώε» όπως ονόμασε το σφαιρικό-κινητό-καταφύγιο, εμπνεόμενος από τη χολιγουντιανή ταινία «2012» έχει ατσάλινο σκελετό και περίβλημα από φάιμπεργκλας.

Ο Κινέζος αγρότης, τώρα ελπίζει ότι η κατασκευή του θα πάρει την έγκριση κρατών και διεθνών οργανισμών κα θα κατασκευαστεί μαζικά. Γιατί σε περίπτωση που δεν βγει αληθινή η προφητεία των Μάγιας, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος η Γη να χτυπηθεί από δυνατούς σεισμούς ή από κάποιο τεράστιο τσουνάμι.

Αγρότης κατασκεύασε σφαιρική κιβωτό για να σωθεί από το τέλος του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αγρότης κατασκεύασε σφαιρική κιβωτό για να σωθεί από το τέλος του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αγρότης κατασκεύασε σφαιρική κιβωτό για να σωθεί από το τέλος του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αγρότης κατασκεύασε σφαιρική κιβωτό για να σωθεί από το τέλος του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ