Στη Βουλή η δικογραφία για τις μπουνιές του Κασιδιάρη στην Κανέλλη - iefimerida.gr

Στη Βουλή η δικογραφία για τις μπουνιές του Κασιδιάρη στην Κανέλλη

Στη Βουλή η δικογραφία για τις μπουνιές του Κασιδιάρη στην Κανέλλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία για την υπόθεση χειροδικίας του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη για να αποφανθεί το Κοινοβούλιο εάν θα άρει ή όχι την ασυλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε επιτεθεί με χαστούκια και μπουνιές στην βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, ενώ λίγο πριν είχε πετάξει ένα ποτήρι με νερό στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ασκήθηκε αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη από την τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου για τα αδικήματα της απρόκλητης και έμπρακτης εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Κατά του κ. Κασιδιάρη δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου για το νερό που της πέταξε, καθώς η δίωξη μπορεί να ασκηθεί, στην περίπτωση αυτή, μόνο κατόπιν κατάθεσης μηνυτήριας αναφοράς της θιγομένης, κάτι που όμως δεν έγινε.

Υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη είχε ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και καταζητείτο, ωστόσο, ο ίδιος παρέμενε άφαντος και μετά την παρέλευση του αυτόφωρου εμφανίστηκε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων και κατέθεσε μήνυση κατά των κυρίων Κανέλλη και Δούρου για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ