Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον BHMA FM - 200.000 αντίτυπα αντί 1 ευρώ - iefimerida.gr

Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον BHMA FM - 200.000 αντίτυπα αντί 1 ευρώ

Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον BHMA FM - 200.000 τίτλοι αντί ενός ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις 13 έως τις 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο μπαζαάρ Βιβλίου του ραδιοφωνικού σταθμού BHMA FM 99,5. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και τα έσοδα από την πώληση των 200.000 βιβλίων θα διατεθούν υπέρ του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης.

Στόχος του μπαζαάρ που πραγματοποιείται για τρίτη φορά μέσα στο 2012, είναι η ενίσχυση του κέντρου μέσω της αγοράς αγαπημένων βιβλίων των εφημερίδων Το Βήμα και Τα Νέα προς ένα μόνο ευρώ το καθένα.

Oι πόρτες της αίθουσας Νίκος Γκάτσος, όπου θα πραγματοποιηθεί το μπαζαάρ θα είναι ανοικτές και τις τέσσερις ημέρες από τις 11:00 έως τις 21:00.

Την προσπάθεια ενίσχυσης του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης θα στηρίξουν από την Παρασκευή, χορωδίες και μουσικά σχήματα συνθέτοντας ένα ιδιαίτερο και άκρως εορταστικό τριήμερο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Ο ΒΗΜΑ FM θα δώσει επίσης τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να μπουν σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση, να διασκεδάσουν και να παίξουν με τεχνητό χιόνι, στη «Χιονισμένη Σφαίρα» που θα βρίσκεται στην είσοδο του χώρου όλες τις ημέρες της ενέργειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ