Η σέντερ που ήταν πρώην... Αμερικανός πεζοναύτης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η σέντερ που ήταν πρώην... Αμερικανός πεζοναύτης [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να δει κανείς έναν βετεράνο του Πολέμου του Κόλπου να παίζει μπάσκετ στην ηλικία των 50 ετών δεν είναι κάτι ασυνήθιστο...

Επίσης να δεις κάποιον μεσήλικα να αγωνίζεται στο κολλεγιακό πρωτάθλημα δεν είναι κάτι πρωτοφανές, διότι αρκετοί Αμερικανοί «δίνουν» μια δεύτερη ευκαιρία στη... ζωή τους.

Η περίπτωση της Αμερικανίδας Γκαμπριέλε Λούντβιγκ όμως είναι κάτι που παρατηρείται για πρώτη φορά, καθώς η 50χρονη σέντερ του πανεπιστημίου «Mission» είναι πρώην πεζοναύτης!

Η σέντερ που ήταν πρώην... Αμερικανός πεζοναύτης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η Λούντβιγκ ολοκλήρωσε με επιτυχία την αλλαγή φύλλου το καλοκαίρι και έβαλε σκοπό να πετύχει το δεύτερο στόχο της, να πάρει πτυχίο. Όταν μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να παίξει και το αγαπημένο του άθλημα έγινε δεκτή ως πλήρες και αναντικατάστατο μέλος της κολλεγιακής ομάδας.

Η σέντερ που ήταν πρώην... Αμερικανός πεζοναύτης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Μικρή λεπτομέρεια η σωματικές αρετές της 52χρονης, που είναι η ψηλότερη στην ομάδα και στο πρωτάθλημα γενικά, με ύψος 2,02 μέτρων και βάρος 104 κιλών δεν είναι αμελητέες, καθώς δεν υπάρχει αντίπαλος που θα μπορεί να την αντιμετωπίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ