Μωρό «γίγαντας» γεννήθηκε στην Καλιφόρνια - iefimerida.gr

Μωρό «γίγαντας» γεννήθηκε στην Καλιφόρνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μωρό διαφορετικό από τα άλλα γεννήθηκε χθες στην πολιτεία της Καλιφόρνια ζυγίζοντας 6.5 κιλά! Ο Μάθιου Άντονι Μαλτανάντο ήρθε στην ζωή με βάρος το οποίο ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στην περιοχή Σαλίνας.

Το μωρό που χαρακτηριστικά αναφέρονται σε αυτό οι γιατροί σαν Γκλεν Ντέιβις(από το όνομα του σέντερ των Μπόστον Σέλτικς), ήρθε στον κόσμο, μετά από γέννα που διήρκησε 2 μέρες και η μητέρα μην αντέχοντας άλλο τους πόνους συμφώνησε με τους γιατρούς που επέμεναν να γεννήσει με καισαρική.

Οι γονείς του μωρού «γίγαντα», δήλωσαν ότι όταν οι γιατροί ξεγέννησαν το μωρό και το ζύγισαν, ο θαυμασμός τους ήταν παραπάνω από εμφανής.

Ο περήφανος πατέρας ,είπε ότι ο γιός του είναι πράγματι πολύ μεγάλος και ελπίζει να γίνει ακόμα μεγαλύτερος , αν και το βάρος του είναι ήδη υπερδιπλάσιο από τα φυσιολογικά νεογέννητα.

Παρ' όλο που ο μικρός Μάθιου ζυγίζει περίπου 6.5 κιλά, δεν πλησιάζει το ρεκόρ που υπάρχει από το 1878 όταν μια Καναδή μητέρα γέννησε ένα μωρό που ζύγιζε περίπου 11 κιλά!!!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρεκόρ γονείς Καλιφόρνια μωρο γίγαντας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ