Δεκάδες υπάλληλοι στη μάχη εναντίον των τζαμπατζήδων στα μέσα μεταφοράς - iefimerida.gr

Δεκάδες υπάλληλοι στη μάχη εναντίον των τζαμπατζήδων στα μέσα μεταφοράς

Ξεκινά νέο κυνήγι λαθρεπιβατών στα μέσα μαζικής μεταφοράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα συνεχιστεί το κυνήγι των λαθρεπιβατών στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς, όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, η εντατικοποίηση των ελέγχων έφερε αποτέλεσμα και αύξησε τα έσοδα, με αποτέλεσμα η Τρόικα να δεχθεί να μεταφερθεί η αύξηση του κομίστρου για το Φθινόπωρο του 2013

Σύμφωνα με το υπουργείο Συγκοινωνιών, χάρη στην εντατικοποίηση των ελέγχων κατά της εισιτηριοδιαφυγής ,τα έσοδα των αστικών συγκοινωνιών αυξήθηκαν κατά 12% τον Οκτώβριο και 5% τον Νοέμβριο.

Όπως τόνισε ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης αυτή η εξέλιξη έκανε την Τρόικα να δεχθεί να μεταφερθεί η αύξηση του κομίστρου για το Φθινόπωρο του 2013. Μάλιστα, τόνισε πως, ακόμη και αυτό, μπορεί να αποφευχθεί εάν συνεχιστεί το «κυνήγι» των λαθρεπιβατών.

Για το λόγο αυτό οι θυγατρικές του ΟΑΣΑ, ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ θα «ρίξουν» στη μάχη των ελέγχων δεκάδες διοικητικούς υπαλλήλους, με σκοπό να διασφαλιστούν έσοδα έως και 25 εκατ. ευρώ και καταστεί αναστρέψιμη η αύξηση των κομίστρων, που προβλέπεται από το Μνημόνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ