Με την κατάργηση της «Κυριακής-αργίας» θα έρθουν μαζικά λουκέτα - iefimerida.gr

Με την κατάργηση της «Κυριακής-αργίας» θα έρθουν μαζικά λουκέτα

Με την κατάργηση της «Κυριακής-αργίας» θα έρθουν μαζικά λουκέτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως με την απόφαση της να καταργήσει την «Κυριακή-αργία» θα ωφελήσει για μια ακόμα φορά μόνο τα μεγάλα πολυκαταστήματα και τις πολυεθνικές εμπορικές αλυσίδες.

Παράλληλα τονίζει πως με αυτή την εξέλιξη θα ζημιωθούν όχι μόνο οι εμποροϋπάλληλοι, που τους αναστατώνει την οικογενειακή και προσωπική ζωή και τους διαλύει τις εργασιακές σχέσεις, αλλά και οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δεν μπορούν οικονομικά και λειτουργικά να ανταποκριθούν σε αυτό το μέτρο και θα οδηγηθούν σε μαζικά νέα λουκέτα, αυξάνοντας έτσι και την ανεργία.

«Αυτά που λείπουν από τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τους νέους για να ψωνίσουν, δεν είναι οι πρόσθετες ώρες και ημέρες λειτουργίας των καταστημάτων, αλλά τα χρήματα λόγω της πρωτοφανούς αύξησης της ανεργίας και του σφαγιασμού των μισθών και των συντάξεών τους, που επέφερε και συνεχίζει να τους επιφέρει η εφαρμογή των συνεχιζόμενων Μνημονίων της καταστροφής», προσθέτει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ