Σήμερα το τελευταίο αντίο στον στιχουργό Αλκη Αλκαίο

Ο Άλκης Αλκαίος το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Βαγγέλης Λιάρος, έχασε την μάχη για την ζωή σε ηλικία 63 ετών και σύμφωνα με την επιθυμία που ο ίδιος είχε εκφράσει θα ταφεί σήμερα στην ιδιαίτερη αγαπημένη πατρίδα του, την Πάργα.

Η κηδεία του Άλκη Αλκαίου θα γίνει δημοσία δαπάνη μετά από απόφαση της Δημοτικής Αρχής. «Σήμερα η Πάργα πενθεί» τονίζει ο Δήμαρχος της πόλης Αθανάσιος Λιόλιος, υπογραμμίζοντας ότι η απώλεια είναι μεγάλη για όλη την Ελλάδας αφού ο Άλκης Αλκαίος έχει γράψει μερικά, από τα πιο σημαντικά τραγούδια που σημάδεψαν την ελληνική δισκογραφία τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια. Ο Άλκης Αλκαίος επισκεπτόταν συχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του για να συναντηθεί με τους συγγενείς και τους του ενώ το περασμένο καλοκαίρι ο Δήμος Πάργας πραγματοποίησε συναυλία προς τιμήν του.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στους ανθρώπους που τον γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια και τον είχαν αγαπήσει μέσα από τον χαρακτήρα του και τα τραγούδια του. Η Πάργα η πόλη που τόσο αγάπησε σήμερα θα τον αποχαιρετήσει για πάντα .

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ενώ η σωρός του θα ταφεί στο νεκροταφείο της πόλης κοντά σε συγγενικά του πρόσωπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ