H Κρίστεν Στιούαρντ στο... κρεβάτι με τον Μπεν Άφλεκ - iefimerida.gr

H Κρίστεν Στιούαρντ στο... κρεβάτι με τον Μπεν Άφλεκ

H Κρίστεν Στιούαρντ στο... κρεβάτι με τον Μπεν Άφλεκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φήμη που κυκλοφορεί εδώ και μερικές εβδομάδες ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Κρίστεν Στιούαρντ θα συμπρωταγωνιστήσουν σε μια κωμωδία με πολλές ερωτικές σκηνές, επιβεβαίωσε η νεαρή ηθοποιός.

Μιλώντας στην Huffihgton Post, η Κρίστεν ανέφερε συγκεκριμένα: «Μπορώ, πλέον, να επιβεβαιώσω την φήμη ότι θα είμαστε μαζί. Πρόκειται για κωμωδία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, στην ταινία που θα έχει τον τίτλο «Focus», ο 40χρονος Άφλεκ θα υποδύεται ένας απατεώνα που θα μυήσει την 22χρονη Στιούαρντ στα κόλπα και τις απάτες, με το απαραίτητο ρομάντζο να αναπτύσσεται τελικά μεταξύ των δύο.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει το δίδυμο πίσω από την επιτυχημένη κομεντί «Crazy, Stupid Love», Γκλεν Φίκαρα και Τζον Ρέκουα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ