Αυτό είναι το μπέργκερ που φοράς γάντια και υπογράφεις χαρτί πριν το φας [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το μπέργκερ που φοράς γάντια και υπογράφεις χαρτί πριν το φας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εστιατόριο Atomic Fallout στο Μπρίστολ περηφανεύεται ότι έχει φτιάξει το πιο πικάντικο burger στο πλανήτη. Αλλά πριν στο δώσει να το φας πρέπει να φορέσεις ειδικά γάντια και να υπογράψεις ένα συμφωνητικό που απαλλάσσει τους ιδιοκτήτες από οποιαδήποτε νομική ευθύνη αν καταλήξεις στο νοσοκομείο.

«Το μπιφτέκι μας περιλαμβάνει διάφορες ποικιλίες τσίλι, μεταξύ των οποίων τις 'απαγορευμένες' Ghost Chilli και Scotch Bonnet, που καταγράφουν 4.2 εκατομμύρια μονάδες στην κλίμακα Scoville. Αν σκεφτείς ότι το ταμπάσκο έχει μόλις 5.000 στην ίδια κλίμακα, συνειδητοποιείς περί τίνος μιλάμε». Αυτό δηλώνει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Μάρτιν Μπουνς, ο οποίος ομολογεί ότι ο ίδιος δεν μπορεί να φάει πάνω από το 1/4.

Μάλιστα οι πιο σκληροπυρηνικοί πελάτες, που ταξιδεύουν από όλη την Αγγλία για να το δοκιμάσουν, συμμετέχουν στο The Fallout Challenge όπου καλούνται να το καταναλώσουν σε λιγότερο από μια ώρα με αντάλλαγμα ένα t-shirt και την αναγραφή του ονόματός τους στον περίφημο Wall of Flame. Αυτή την στιγμή έχουν συμμετέχει στον διαγωνισμό πάνω από 500 άτομα, αλλά έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την δοκιμασία λιγότεροι από 30.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ