Μανώλης: Θα κάνω μήνυση στον Καμμένο, με είπε έμμισθο - iefimerida.gr

Μανώλης: Θα κάνω μήνυση στον Καμμένο, με είπε έμμισθο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάνω το σταυρό μου, μέχρι σήμερα δεν ήξερα ότι είμουν έμμισθος υπάλληλος, το άκουσα σήμερα από τον Πάνο Καμμένο, δήλωσε ο Γιάννης Μανώλης, ο οποίος απείλησε ότι θα μηνύσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ αν παραιτηθεί από τη βουλευτική του ασυλία.

«Εγώ δεν γυρίζω στη ΝΔ με τα Μνημόνια αλλά η προσπάθεια του Πάνου Καμμένου δεν περπατάει» δήλωσε ο Γιάννης Μανώλης στον Realfm και έκανε επίθεση στον πρόεδρο του κόμματος λέγοντας ότι αλλάζει συνεχώς απόψεις και ότι δεν έχει στρατηγική.

Ο κ. Μανώλης δήλωσε ότι δεν είναι έμμισθος κανενός και ότι έχει μόνο μια σύνταξη 1.100 ευρώ ενώ απείλησε ότι θα υποβάλλει μήνυση στον Πάνο Καμμένο αν παραιτηθεί από τη βουλευτική του ασυλία.

Απαντώντας στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του από το ίδιο ραδιόφωνο ο Γιάννης Μανώλης απέρριψε τις αιτιάσεις του κ. Καμμένου ότι όλα τα προβλήματα θα λύνονταν στο Συνέδριο του Απριλίου:

«Το συνέδριο το εφηύρε εκείνη την ώρα για να ξεφύγει, πριν από λίγο μας έλεγε για πρόωρες εκλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν πήγα εκεί για καρέκλες, αλλά δεν μπορώ να ακούω για δολάριο, να μας λέει ότι μιλάει με τον Ομπάμα ή να μας λέει «δεν θέλω μεγάλο κόμμα για να μη πάρω την καυτή πατάτα». Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι μια παρέα που θέλει να έχει ο Καμμένος» είπε ο κ. Μανώλης.

Για το non paper είπε ότι δεν το αποκάλυψε τόσο καιρό για να μη θεωρηθεί ότι κάνει πίσω. «Είχαμε την ελπίδα ότι θα μπει σε κάποιο κανάλι, ότι θα βρίσκαμε μια ταυτότητα. Ενα κόμμα πρέπει να έχει κάποιες αρχές. Το αντιμνημόνιο μόνο; Αυτό το λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο Γιάννης Μανώλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ