Ρεκόρ Γκίνες για 8 Mini Paceman που ταξίδεψαν στο χωριό του Άη Βασίλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρεκόρ Γκίνες για 8 Mini Paceman που ταξίδεψαν στο χωριό του Άη Βασίλη [εικόνες]

Ρεκόρ Γκίνες σε 8 Mini Paceman που ταξίδεψαν στο χωριό του Άη Βασίλη [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο ταξίδι πραγματοποίησαν 8 Mini Paceman, κερδίζοντας επάξια μία θέση στο βιβλίο Γκίνες, για την μεγαλύτερη λίστα δώρων που γράφτηκε ποτέ. Συγκεκριμένα οι 8 ατρόμητοι οδηγοί ξεκίνησαν από το Μόναχο και έφτασαν μέχρι το Ροβανιέμι της Λαπωνίας για να παραδώσουν στον Άγιο Βασίλη μία λίστα με 75.954 ευχές, την μεγαλύτερη ευχολίστα που έχει γραφτεί ποτέ, μήκους 3.798 μέτρων!

Το «Mini Goes to Santa Claus project» ήταν μία έξυπνη Χριστουγεννιάτικη ιδέα, στην οποία, χρησιμοποιώντας χαρτί φιλικό προς το περιβάλλον και με τη βοήθεια μικρών και μεγάλων από 16 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο (Γερμανία, Ιταλία, Βρετανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ελλάδα, Πολωνία, Σλοβενία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία, Ρωσία, ΗΠΑ και Σιγκαπούρη) δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη λίστα ευχών και αφού «φορτώθηκε» στα 8 Paceman, αυτά ξεκίνησαν το ταξίδι τους για να την παραδώσουν στα χέρια του Άγιου Βασίλη στο Ροβανιέμι της Λαπωνίας.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, τα αυτοκίνητα αναχώρησαν από τα κεντρικά γραφεία του BMW Group στο Μόναχο με προορισμό το Ροβανιέμι, στη καρδιά της Λαπωνίας. Συνολικά κάλυψαν μία απόσταση τουλάχιστον 3.500 χιλιομέτρων, περνώντας από τις χιονισμένες πόλεις της Ευρώπης.

Στο Ροβανιέμι εκτός από τον Άγιο Βασίλη τους περίμενε και ο Rauno Aaltonen -ο «Ιπτάμενος Φινλανδός» που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι το 1965 το ιστορικό Ράλι Μόντε Κάρλο 1967- και έκανε μία εντυπωσιακή οδηγική επίδειξη με τα Mini Paceman στον πάγο.

Ρεκόρ Γκίνες για 8 Mini Paceman που ταξίδεψαν στο χωριό του Άη Βασίλη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ρεκόρ Γκίνες για 8 Mini Paceman που ταξίδεψαν στο χωριό του Άη Βασίλη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ρεκόρ Γκίνες για 8 Mini Paceman που ταξίδεψαν στο χωριό του Άη Βασίλη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ρεκόρ Γκίνες για 8 Mini Paceman που ταξίδεψαν στο χωριό του Άη Βασίλη [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ρεκόρ Γκίνες για 8 Mini Paceman που ταξίδεψαν στο χωριό του Άη Βασίλη [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ