Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας - iefimerida.gr

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα παρουσιάζονται από τις 7 το πρωί στην Εγνατία Οδό, μετά τα Κερδύλια, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, εξαιτίας κατολίσθησης. Η κυκλοφορία στο σημείο αυτό διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται συνεργεία της Τροχαίας.

Χιονοπτώσεις σημειώνονται στην Καστοριά και την Φλώρινα, όπου η θερμοκρασία το πρωί ήταν στον 1 βαθμό. Μάλιστα, με απόφαση της δημοτικής αρχής της Φλώρινας, τα σχολεία της περιοχής άνοιξαν μία ώρα αργότερα, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ασθενής χιονόπτωση σημειώθηκε το πρωί στο Νευροκόπι, όπου ο υδράργυρος έπεσεκάτω από το μηδέν (-1). Συννεφιασμένος είναι ο καιρός στη Θράκη, όπου στη διάρκεια της ημέραςαναμένονται βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς.

Στο μεταξύ, αντιολισθητικές αλυσίδες, εξαιτίας της χιονόπτωσης, απαιτούνται,σύμφωνα με την Αστυνομία, σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Καστοριάς. Στο νομό Φλώρινας, αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται στους επαρχιακούς δρόμους Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βίγλας και Βιτσίου, ενώ στο νομό Γρεβενών απαιτούνται αλυσίδες για όσους κατευθύνονται προς τη Σαμαρίνα, το Περιβόλι και το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

Στην Κεντρική Μακεδονία, με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία προς τα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν, 3-5 Πηγάδια και Σελίου.

Από σήμερα το πρωί μέχρι και την προσεχή Πέμπτη, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα σημειώνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με βραδυπορίες και διακοπές κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου -Τρίπολης, προκειμένου να διέλθει υπερμεγέθη και
υπέρβαρο όχημα της ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας).
Το όχημα ξεκινά από τον Ασπρόπυργο με προορισμό το ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη. Σε όλη την διαδρομή θα κινείται στο μέσον του αυτοκινητοδρόμου, ενώ όταν διέρχεται από τεχνικά έργα κι αερογέφυρες θα διακόπτεται η κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας μέχρι να περάσει.

(Τα Νέα online)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ