Δημάδης: Θα χρειαστεί να περάσω χωρίς χρήματα τώρα - iefimerida.gr

Δημάδης: Θα χρειαστεί να περάσω χωρίς χρήματα τώρα

Δημάδης: θα χρειαστεί να περάσω χωρίς χρήματα τώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θάνος Δημάδης μετά την παραίτησή του από τον ΣΚΑΙ και την γεμάτη υπονοούμενα επιστολή του, ευχαριστεί μέσω twitter για την υποστήριξη του κόσμου, επισημαίνοντας ότι δεν έχει δουλειά ούτε χρήματα, ενώ ανοίγει διάλογο με τον αρχιτέκτονα του opengov στην κυβέρνηση Παπανδρέου, Γιάννη Πανάρετο.

«Θα χρειαστεί να περάσω και χωρίς χρήματα. Εγώ ως ανταποκριτής δεν εργαζόμουν ποτέ σε 5-6 μέσα ταυτοχρόνως» αναφέρει ο Θάνος Δημάδης, λέγοντας πως κάθε τέλος είναι μια νέα αρχήQ «Από χρήματα μπορεί να στερέψαμε, αλλά από ιδέες και σχέδια όχι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Δημάδης ανοίγει διάλογο και με τον πρώην υφυπουργό Παιδείας και αρχιτέκτονα του οpengov Γιάννη Πανάρετο ο οποίος ουσιαστικά καλεί τον δημοσιογράφο να αποκαλύψει τι συνέβη: «Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι μια από τις συνιστώσες της Ελληνικής ελίτ. Οι πολίτες δικαιούνται να μάθουν πώς λειτουργούσαν (ουν)».

Από την πλευρά του ο ανταποκριτής στον Γιάννη Πανάρετο: «Όταν έρθει η ώρα. Αλλά περιμένουμε κι εσάς να πείτε στους πολίτες πως λειτουργεί η πολιτική ελίτ απ' την γεύση που είχατε πάρει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ