Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα κάνει «3D ευχές» στους Βρετανούς τηλεθεατές - iefimerida.gr

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα κάνει «3D ευχές» στους Βρετανούς τηλεθεατές

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα κάνει «3D ευχές» στους Βρετανούς τηλεθεατές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και ακόμα και οι γαλαζοαίματοι της Αγγλίας αναγκάζονται αργά ή γρήγορα να την ακολουθήσουν. Μπορεί ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ να αρνήθηκε να κάνει 3D το βίντεο του γάμου του, όμως η Βασίλισσα Ελισάβετ πιστή στις τεχνολογικές εξελίξεις, θα κάνει φέτος και σε 3D το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό μήνυμα της προς το Βρετανικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βασίλισσα Ελισάβετ ετοίμασε σε 3D μορφή το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα με ευχές που κάνει κάθε χρόνο στο τηλεοπτικό κοινό της Αγγλίας. Το γεγονός αυτό είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, αφού φαίνεται πως θα είναι το πρώτο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που θα χρησιμοποιήσει τη 3D μορφή βίντεο, εφόσον ο πρίγκιπας Γουίλιαμ το απέρριψε για το γάμο του.

Φυσικά οι τηλεθεατές θα πρέπει να προμηθευτούν 3D γυαλιά, ενώ η επιπλέον διάσταση δεν θα είναι αποκλειστικά και μόνο για τους παραγωγούς σε BskyB, αφού τόσο το BBC, όσο και το ITV θα έχουν πρόσβαση στο 3D μήνυμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ