40 εκ. ευρώ τσέπωσε η Μπιγονσέ για να δανείσει το πρόσωπό της στην Pepsi [βίντεο] - iefimerida.gr

40 εκ. ευρώ τσέπωσε η Μπιγονσέ για να δανείσει το πρόσωπό της στην Pepsi [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 31χρονη Μπιγονσέ γίνεται η πρώτη επώνυμη που θα δει το πρόσωπό της να φιγουράρει στα κουτάκια της Pepsi στα πλαίσια μιας συμφωνίας μαμούθ που έκανε πολλούς να ζηλέψουν.

40 εκ. ευρώ έρχεται να προσθέσει στα ήδη 230 εκ. ευρώ στα οποία ανέρχεται η προσωπική της περιουσία η Μπιγονσέ, μετά την πρωτοποριακή συμφωνία που έκλεισε με την Pepsi.

Πέρα από το νέο της διαφημιστικό (το 5ο που κάνει για την Pepsi) το οποίο θα προβληθεί κατά την διάρκεια του Superbowl (του τελικού του αμερικάνικου ποδοσφαίρου που παρακολουθούν περισσότεροι από 500 εκατομμύρια τηλεθεατές στον κόσμο), η Μπιγονσέ θα δει το πρόσωπό της να φιγουράρει στα limited edition κουτάκια αναψυκτικών που θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως μέσα στον Μάρτιο του 2013.

Ταυτόχρονα η Pepsi θα σπονσοράρει την περιοδεία της τραγουδίστριας που θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο καθώς επίσης και μιας σειρά άλλα project της Μπιγονσέ που δεν έχουν καμιά σχέση με το προϊόν, όπως live event, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ή ακόμη και φωτογραφήσεις ή βιντεοκλίπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συμφωνία Τζένιφερ Λόπεζ Μπιγονσέ Pepsi
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ