Αλβανοί κακοποιοί κάνουν χρήση κοκαΐνης και μετά σκορπούν τον τρόμο - iefimerida.gr

Αλβανοί κακοποιοί κάνουν χρήση κοκαΐνης και μετά σκορπούν τον τρόμο

Αλβανοί κακοποιοί κάνουν χρήση κοκαΐνης και μετά σκορπούν τον τρόμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νέους πονοκεφάλους καλείται να αντιμετωπίσει η Ελληνική Αστυνομία, καθώς όπως αποδείχθηκε μετά τη σύλληψη του δράστη για τη δολοφονία του κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση, Αλβανοί κακοποιοί, οι οποίοι έχουν διαπράξει εγκλήματα στην Ελλάδα, φυγαδεύονται από κυκλώματα στη χώρα τους και αφού αλλάξουν όνομα επιστρέφουν.

Όπως γράφει tovima.gr την ίδια στιγμή αυτό που προκαλεί μεγάλη ανησυχία είναι ο εθισμός ειδικά των νεαρών Αλβανών κακοποιών στην κοκαΐνη, γεγονός που τους κάνεις απρόβλεπτους στις αντιδράσεις που έχουν τόσο όταν βλέπουν μπροστά τους τα θύματα τους, αλλά και όταν βρεθούν αντιμέτωποι με αστυνομικούς. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν καλάσνικοφ και πιστόλια με την παραμικρή αφορμή.

Ο 23χρονος που συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος είχε συλληφθεί για ληστείες στο παρελθόν αλλά μετά από λίγους μήνες είχε αποφυλακιστεί. Λίγο καιρό αργότερα σχεδίασε και έκανε μαζί με τον συνεργό του την επίθεση στο κοσμηματοπωλείο. Αφού άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα στη συνέχεια δεν δίστασαν να σκοτώσουν και τον άτυχο ιδιοκτήτη.

Στη συνέχεια οι δύο κακοποιοί κρύφτηκαν στην Αττική και μερικές ημέρες αργότερα ο 23χρονος διέφυγε στην Αλβανία και ετοίμασε πιστοποιητικά προκειμένου να αλλάξει -από τις αλβανικές υπηρεσίες- το μικρό όνομά του και να εκδώσει διαβατήριο με τα νέα στοιχεία.

Στη συνέχεια ο νεαρός κακοποιός έφυγε από τη χώρα του και πήγε στην Ιταλία προκειμένου να εισέλθει στην Ελλάδα χωρίς έλεγχο, λόγω Σέγκεν, δεν υπολόγισε όμως στη συνεργασία Ελληνικών και Αλβανικών υπηρεσιών και τελικά συνελήφθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ