«Ο τάφος μου είναι έτοιμος. Είναι πανέμορφος», δηλώνει σταρ του ελληνικού κινηματογράφου - iefimerida.gr

«Ο τάφος μου είναι έτοιμος. Είναι πανέμορφος», δηλώνει σταρ του ελληνικού κινηματογράφου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση της -ταλαιπωρημένης από προβλήματα υγείας- Μαίρης Χρονοπούλου στην εφημερίδα News σχετικά με το πόσο έτοιμη είναι να εγκαταλείψει αυτή την ζωή.

«Δεν φοβάμαι το θάνατο. Ο τάφος μου είναι ήδη έτοιμος στο μοναστήρι της Ευεργέτιδος. Μαζί και της μητέρας μου. Δυο πανέμορφοι τάφοι. Αυτό δείχνει ότι δεν τον φοβάμαι τον θάνατο, ωστόσο δεν επιδιώκω κιόλας να φύγω από τη ζωή. Έχω όμως περιέργεια να μάθω πως είναι στην άλλη ζωή, στον άλλο κόσμο». Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα News η πάλαι ποτέ σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Προσθέτοντας πως «Με τη Μονή (σ.σ. της Παναγιάς Ευεργέτιδος) και τους μοναχούς έχουμε οικογενειακή σχέση. Ανταλλάσσουμε φαγητά. Όταν αρέσει σε εμένα κάτι που φτιάχνει το μοναστήρι, μου το φέρνουν οι μοναχοί. Τους δίνω και εγώ κάποια μεζεδάκια».

Τέλος, η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε για το πόσο αφιερωμένη είναι η ίδια στις ευεργεσίες «Πούλησα όλα μου τα κοσμήματα, καθώς το κόψιμο σε όλο μου το λαιμό δεν μου επιτρέπει να τα φοράω. Βάζω απλά ένα φουλάρι να το καλύπτω και με τα χρήματα αγόρασα την πέτρα για να φτιαχτεί ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνος που βρίσκεται μέσα στη Μονή της Παναγίας Ευεργέτιδος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ