Επεισόδια με πετροπόλεμο και μολότοφ έξω από την ΑΣΟΕΕ - Αγνωστοι κατά Αστυνομικών - iefimerida.gr

Επεισόδια με πετροπόλεμο και μολότοφ έξω από την ΑΣΟΕΕ - Αγνωστοι κατά Αστυνομικών

Επεισόδια με πετροπόλεμο και μολότοφ έξω από την ΑΣΟΕΕ - Αγνωστοι κατά Αστυνομικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση μεγάλης κλίμακας με πετροπόλεμο, εκτόξευση μολότοφ και εστίες φωτιάς στο δρόμο επικρατεί στην Πατησίων στο κομμάτι έξω από την ΑΣΟΕΕ. Πρωταγωνιστές φοιτητές και αστυνομικοί. Αφορμή για τα επεισόδια μια αντιπαράθεση ανάμεσα σε μια διερχόμενη και έναν αλλοδαπό μικροπωλητή.

Σύμφωνα με το tovima.gr όλα ξεκίνησαν όταν μια διερχόμενη διαπληκτίστηκε έντονα με έναν αλλοδαπό μικροπωλητή, τον οποίο είχε ρωτήσει νωρίτερα για κάποιο προϊόν που πουλούσε. Ο λόγος της αντιπαράθεσης; Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο. Η γυναίκα κατηγορεί τον αλλοδαπό ότι την απείλησε με μαχαίρι, ενώ ο μικροπωλητής κατηγορεί την γυναίκα πως τον απείλησε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της ομάδας Δέλτα. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, τα αίμματα άναψαν καθώς μια ομάδα φοιτητών μαζί με άτομα που φορούσαν κουκούλες βγήκαν από το χώρο του Πανεπιστημίου και πέταξαν πέτρες, ξύλα αλλά και βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών που απομακρύνθηκαν.

Από τις μολότοφ προκλήθηκαν μικρές εστίες φωτιάς στο οδόστρωμα και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ