Χειροπέδες στον δολοφόνο του κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση - iefimerida.gr

Χειροπέδες στον δολοφόνο του κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση

Χειροπέδες στους δύο Αλβανούς που σκότωσαν τον κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φως στην υπόθεση της δολοφονίας του 35χρονου ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου στη Λυκόβρυση έριξε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο κοσμηματοπώλης δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας στο κατάστημά του στην οδό Πλαστήρα στις 31 Μαΐου του 2011 και σύμφωνα με νέες πληροφορίες οι δράστες ήταν 2 Αλβανοί ηλικίας 23 και 26 ετών.

Ο πρώτος συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών,το μεσημέρι της 7ης Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο φορώντας κράνη μοτοσυκλέτας και κρατώντας όπλα (συγκεκριμένα ένα Kalashnikov και ένα πιστόλι Makarov) αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα και πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν με μοτοσυκλέτα την οποία εγκατέλειψαν στο Άλσος Συγγρού στο Μαρούσι, μαζί με τα κράνη τους και τα όπλα και κρύφτηκαν για μερικές μέρες σε σπίτι φίλου τους στη Νέα Μάκρη προτού διαφύγουν για Αλβανία.

Ο 23χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας θα οδηγηθεί σήμερα στον Τακτικό Ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου δράστη.

Εκτός από τον 23χρονο συνελήφθησαν και άλλοι δύο Αλβανοί ηλικίας 23 και 24 ετών οι οποίοι διευκόλυναν τους δύο δράστες στη διαφυγή τους μετά τη δολοφονία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ