H Ναόμι Γουότς στο κρεβάτι με τον γιο της καλύτερης της φίλης [εικόνες] - iefimerida.gr

H Ναόμι Γουότς στο κρεβάτι με τον γιο της καλύτερης της φίλης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρόκληση για χάρη της πρόκλησης μιλούν οι επικριτές του Two Mothers, της αισθηματικής ιστορίας που δείχνει δυο μητέρες που ερωτεύονται και κάνουν σχέση η μια με τον γιο της άλλης.

«Αυτός ο ρόλος θα αλλάξει τον τρόπο που με αντιμετωπίζει ο κόσμος. Αλλά είμαι ΟΚ με το γεγονός ότι παίζει πλέον την μάνα και όχι το αντικείμενο του πόθου».

Αυτό δηλώνει στην USA Today η 44χρονη ηθοποιός που -στα πλαίσια της ταινίας- κάνει σχέση με τον 21χρονο γιο της καλύτερης της φίλης, την οποία υποδύεται η 46χρονη Ρόμπιν Ράιτ.

Η ταινία, που βασίζεται στο μυθιστόρημα Grandmothers, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιανουαρίου στο Sundance Film Festival. Μετατρέποντας σε σταρ τους Χαβιέρ Σάμουλε και Τζέιμς Φρεντςβιλ, τους δυο νεαρούς πρωταγωνιστές.

Τέλος, όσον αφορά το κατά πόσο αισθάνεται την ανάγκη να επισκεφθεί πλαστικό χειρούργο (ειδικά όταν υποδύεται τόσο προκλητικούς ρόλους), η Ναόμι δηλώνει «Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι ότι είμαι 100 χρονών. Και είμαι έτοιμη να σηκώσω το τηλέφωνο και να κλείσω ραντεβού. Αλλά μέχρι τώρα με έχει συγκρατήσει η σκηνοθέτης μου (σ.σ. Αν Φοντέιν) που επιμένει ότι 'Μην κάνεις ποτέ τίποτα. Δεν μπορείς να φωτίσεις καλά ένα πρόσωπο που έχει τραβηχτεί'».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sundance Ναόμι Γουότς Ρόμπιν Ράιτ Two Mothers
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ