Πως η Λίντσεϊ Λόχαν έπιασε κορόιδο τον... Σπύρο Σούλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Πως η Λίντσεϊ Λόχαν έπιασε κορόιδο τον... Σπύρο Σούλη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η οικονομική κατάσταση της Λίντσεϊ Λόχαν να επιδεινώνεται μέρα με την μέρα (σ.σ. πλέον δεν έχει να πληρώσει καν το νοίκι της), αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να συνεχίσει να αθετεί τις υποχρεώσεις της. Όπως απέναντι στην εκπομπή διακόσμησης Million Dollar Decorators που έσκασε 150.000 ευρώ για να της κάνει ανακαίνιση στο σπίτι. Και τώρα δεν μπορεί να την βρει για να κινηματογραφήσει το αποτέλεσμα.

Δικαίως έξαλλος θα ήταν ο Σπύρος Σούλης αν βρισκόταν στην θέση των υπευθύνων της εκπομπής διακόσμησης Million Dollar Decorators. To να έχει δώσει δηλαδή 150.000 ευρώ για να ανακαινίσει την 2.500 τ.μ. έπαυλη της Λόχαν στο Μπέβερλι Χιλς και να μην μπορεί να την βρει για να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή που της δείχνει το νέο της σπίτι.

Συγκεκριμένα η Λόχαν συμφώνησε αρχικά (στις αρχές του χρόνου) να εμφανιστεί στην εκπομπή με αντάλλαγμα να της κάνουν δώρο τα έπιπλα και οτιδήποτε άλλο upgrade ήθελε στην έπαυλη του 1937 που νοικιάζει εδώ και χρόνια έναντι 8.000 δολαρίων το μήνα. Εμφανιζόμενη μάλιστα μαζί με το συνεργείο της εκπομπής να ψωνίζει αντίκες.

Πως η  Λίντσεϊ Λόχαν  έπιασε κορόιδο τον... Σπύρο Σούλη [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αλλά μετά απλά εξαφανίστηκε. Σταμάτησε να σηκώνει τα τηλέφωνα και, όταν οι υπεύθυνοι πήγαν να δουν αν μπορούν να κινηματογραφήσουν το σπίτι χωρίς εκείνη, διαπίστωσαν ότι είχε προλάβει να το κάνει σμπαράλια και πάλι.

Ίσως απλά η Λόχαν να θέλει να ξεχάσει ότι έχει ζήσει ποτέ σε αυτό το σπίτι καθώς, επειδή αδυνατεί να πληρώσει πλέον το νοίκι, έχει αρχίσει να ψάχνει για μικρότερο διαμέρισμα κάπου στην Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της 26χρονης «Η Λόχαν θέλει να σπάσει το συμβόλαιο που έχει να μετακομίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αλλά οι ιδιοκτήτες την έχουν προειδοποιήσει ότι η ρήτρα που θα κληθεί να πληρώσει είναι εξαιρετικά μεγάλη. Οπότε περιμένει να φτάσει ο Φεβρουάριος για να σηκωθεί να φύγει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ