«Με ενόχλησε ότι έλεγαν ότι είμαι σε ροζ κύκλωμα», δηλώνει η Τζένη Μπότση - iefimerida.gr

«Με ενόχλησε ότι έλεγαν ότι είμαι σε ροζ κύκλωμα», δηλώνει η Τζένη Μπότση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως ειλικρινής -όπως το συνηθίζει- ήταν η Τζένη Μπότση σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που μίλησε για την ηλικία της, την απιστία της και το ροζ κύκλωμα στο οποίο βρέθηκε «μπλεγμένη».

«Θυμάμαι ένα δημοσίευμα πριν από χρόνια που έλεγε: 'Μυστήριο, έμπλεξαν την Τζένη Μπότση σε κύκλωμα ροζ σκανδάλου'. Ότι υπήρχε μια κοπέλα στην επαρχία που μου έμοιαζε και έλεγε ότι είναι η Τζένη Μπότση. Πιστεύω ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα, γιατί ποτέ δεν βγήκε καμιά κοπέλα να πει: 'Ναι, εγώ είμαι', ότι μου μοιάζει. Με είχε ταράξει πάρα πολύ, γιατί δεν είναι ευχάριστο για τη μητέρα και τον πατέρα μου να πηγαίνουν στο περίπτερο και να βλέπουν φωτογραφία της κόρης τους και δίπλα το ροζ σκάνδαλο». Αυτό δήλωσε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Τζένη Μπότση μίλησε για την ηλικία της («Είμαι 40 χρόνων και το χαίρομαι ιδιαίτερα. Φίλες μου και συνάδελφοι στην ηλικία μου έχουν παιδιά») και στο πως αντιμετώπισε την ομολογία ενός συντρόφου της όταν την έχει απατήσει «Μου φάνηκε πολύ αστείο. Όταν ήρθε να μου το πει, του απάντησα: 'Έλα μωρέ, τώρα, αηδίες' και έβαλα τα γέλια. Αλλά τελικά έλεγε αλήθεια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έμεινα τελικά μαζί του. Και γιατί όχι; Πρώτη φορά συμβαίνει να μείνει μια γυναίκα στη σχέση; Και ο Τομ Κρουζ απάτησε τη Νικόλ Κίντμαν. Δεν έχει να κάνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ