Νεκρή σε αεροπορικό δυστύχημα διάσημη 43χρονη τραγουδίστρια - iefimerida.gr

Νεκρή σε αεροπορικό δυστύχημα διάσημη 43χρονη τραγουδίστρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ζωή της έχασε σε αεροπορικό ατύχημα η Μεξικανικής καταγωγής τραγουδίστρια Τζένι Ριβέρα, οι δίσκοι της οποίας έχουν πουλήσει συνολικά πάνω από 20.000.000 αντίτυπα.

«Βασίλισσα μου, σύντομα θα είμαστε πάλι μαζί. Στην αρχή δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, νομίζαμε ότι ήταν άλλη μια φήμη που έβγαλαν δημοσιογράφοι. Αλλά είναι αλήθεια, η κόρη μου είναι νεκρή». Αυτό δήλωσε στην Huffington Post ο Πέντρο Ριβέρα, πατέρας της Τζένι, σχετικά με τις δύσκολες ώρες που έχει περάσει από το βράδυ του Σαββάτου όταν και εξαφανίστηκε από το ραντάρ το lear jet της κόρης του στο οποίο επιβιβάστηκε μετά από μια συναυλία που έδωσε στην πόλη Μοντερέι.

Συγκεκριμένα το ιδιωτικό τζετ, στο οποίο επέβαιναν -πέρα από την δημοφιλή τραγουδίστρια- οι δυο πιλότοι, ο υπεύθυνος τύπου και μια make up artist, απογειώθηκε στις τρεις και τέταρτο τα ξημερώματα και, μισή ώρα μετά, εξαφανίστηκε από το ραντάρ.

Σύμφωνα με τις αρχές το αεροσκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ οι λόγοι της πτώσης δεν έχουν διευκρινιστεί αυτή τη στιγμή.

Πιο τραγικό από όλα είναι ότι, στιγμές πριν από την απογείωση, η Ριβέρα (η οποία πέρα από τραγουδίστρια είχε και το δικό της reality) τουίταρε μια φωτογραφία που την δείχνει να χαμογελά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ