Αγκαλιά σε λούνα παρκ στο Σίδνεϊ ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγκαλιά σε λούνα παρκ στο Σίδνεϊ ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δεύτερο μήνα του μέλιτος ζει το ζεύγος Άδωνι Γεωργιάδη-Ευγενία Μανωλίδου που απολαμβάνουν τα αξιοθέατα του Σίδνεϊ, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του βουλευτή της ΝΔ με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Μόνιμης Διακομματικής Επιτροπής Αποδήμων της Βουλής.

Αγκαλιά σε λούνα παρκ στο Σίδνεϊ, φωτό της γέφυρας της πόλης με τα πρόσωπά τους να αντανακλώνται στο τζάμι και εικόνες από βραδινές εξόδους τους σε Μελβούρνη και Περθ. Αυτές είναι μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο twitter του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενοχλώντας κάποιους από τους followers του που τον κατηγορούν ότι εκείνος διασκεδάζει ενώ η Ελλάδα στενάζει.

Κάτι που εκείνος αρνείται κατηγορηματικά εξηγώντας πως «Ως πρόεδρος της Επιτροπής της Διασποράς της Βουλής οφείλω να κάνω ταξίδια στην Ομογένεια. Για αυτό και δικαιούμαι εισιτήρια και έξοδα από την Βουλή. Εγώ παρά ταύτα κανόνισα να με προσκαλέσουν και να αναλάβουν όλα τα έξοδα οι Ομογενείς. Έτσι δεν πληρώνουν οι φορολογούμενοι ούτε 1€! Και πάλι όμως γκρινιάζετε και με κατηγορείτε διότι κάνω την δουλειά μου, όσο πιο οικονομικά γίνεται. Αναρωτιέμαι τι άλλο θέλετε; Όλα μου τα έξοδα τα πλήρωσε η Ομογένεια. Άρα και τις φωτό τσάμπα τις έχετε».

Αγκαλιά σε λούνα παρκ στο Σίδνεϊ ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Να επισημάνουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης όντως βρίσκεται στην Αυστραλία μετά από πρόσκληση του Εθνικού Συμβουλίου Ομογενών, κάνοντας ένα mini tour που ξεκίνησε από την πρωτεύουσα της Δυτικής Αυστραλίας το Περθ και συνεχίζεται με συναντήσεις στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ.

Ενώ, απαντώντας συγκεκριμένα στην Άντζι Σαμίου, ο Άδωνις έκανε ευθεία σύγκριση με την προηγούμενη επίσκεψη στην Αυστραλία του Πάνου Καμμένου τουιτάροντας «Κυρία μου, σταματήστε να γίνεστε τόσο μίζερη. Ήρθα διότι είναι η δουλειά μου και δεν κόστισε τίποτα. Ο κ. Καμμένος όταν είχε έρθει προ καιρού Μελβούρνη ως υφυπουργός κόστισε 50.000 ευρώ και δεν τους άρεσε και το ξενοδοχείο, όπως έμαθα εδώ. Και όμως τον ψηφίσατε τέτοιο κορόιδο που είστε. Τέτοιοι όμως σας αξίζουν να σας χρεώνουν και να σας κοροϊδεύουν από πάνω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ