Ο Σαμαράς στο Οσλο για την τελετή παραλαβής του Νόμπελ Ειρήνης - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς στο Οσλο για την τελετή παραλαβής του Νόμπελ Ειρήνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είκοσι ευρωπαίοι ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ και ο γάλλος Πρόεδρος Φρνασουά Ολάντ, θα παραστούν στην τελετή παραλαβής του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ενωση, στο Οσλο της Νορβηγίας. Εκεί έγιναν δεκτοί με πορείες διαμαρτυρίας.

Περίπου χίλιοι άνθρωποι, μέλη κεντροαριστερών πολιτικών οργανώσεων και οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, πραγματοποίησαν πορεία προς το κοινοβούλιο φωνάζοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι αντιδημοκρατική. Στην πορεία πήρε μέρος και το Σοσιαλιστικό κόμμα που συμμετέχει στην κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο θα παραλάβει σήμερα το βραβείο μαζί με τον Χέρμαν βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ