«Το παιδί μου γεννήθηκε νεκρό», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα πρωταγωνίστρια - iefimerida.gr

«Το παιδί μου γεννήθηκε νεκρό», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως εξομολογητική ήταν η Άννα Αδριανού σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Νews. Εκεί που μίλησε για τους έρωτες της ζωής της και το παιδί που έχασε.

«To 1992 πήγα στη Ρώμη ακολουθώντας τον τότε αγαπημένο μου, έναν διευθυντή ορχήστρας που ζούσε και εργαζόταν εκεί, τον Ραφαήλ Πυλαρινό. Ερωτεύτηκα τρελά τη Ρώμη. Κάποια στιγμή παντρευτήκαμε με το φίλο μου. Ένας γάμος ήσυχος, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Έμεινα έγκυος, το παιδί γεννήθηκε νεκρό». Αυτό δήλωσε η Άννα Αδριανού για το πλέον τραγικό περιστατικό της ζωής της.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η γνωστή σεναριογράφος μίλησε για τον γάμος της με τον Γιάννη Βούρο δηλώνοντας «Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Σε ένα χρόνο παντρευτήκαμε. Ένας γάμος δυο παιδιών που δεν ήξεραν τίποτα ούτε από τη ζωή ούτε από γάμο.Χωρίσαμε τρία χρόνια μετά»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ