Στην κορυφή του κόσμου η εθνική νεανίδων πόλο - iefimerida.gr

Στην κορυφή του κόσμου η εθνική νεανίδων πόλο

Στην κορυφή του κόσμου η εθνική νεανίδων πόλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παγκόσμια πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η εθνική νεανίδων πόλο του Γιώργου Μορφέση. Η ομάδα των κοριτσιών επικράτησε με 9-5 της Ουγγαρίας στον αγώνα που διεξήχθη στο Περθ και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Παγκόσμιες πρωταθλήτριες είναι η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η Αλκστις Μπενέκου, η Ιόλη Μπενέκου, η Στεφανία Χαραλπίδου Ιωάννα Χαραλαμπίδου, η Ελευθερία Πλευρίτου, η Μαργαρίτα Πλευρίτου, η Χριστίνα Κώτσια, η Ελένη Ξενάκη, η Μαρίνα Φλώρου, η Τίνα Κοντογιάννη, η Κατερίνα Ζάντου και η Στεφανία Τερεφού.

Η ομάδα της εθνικής πόλο νεανίδων ενάμιση χρόνο πριν είχε ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μαδρίτης με τεχνικό τότε τον Κώστα Πετράκη.

Πρόκειται για το δεύτερο ελληνικό χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο νεανίδων μετά το 1997.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-2, 2-1, 1-2

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

  • Ελλάδα: Στεφανία Χαραλαμπίδου 3, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Κατερίνα Ζάντου 1, Αλκηστις Μπενέκου 1, Ιωάννα Χαραλαμπίδου 1.
  • Ουγγαρία: Γκάρντα 2, Χόρβατ, Μίσκολτσι 1, Ζίγλερ 1.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ