Στην Κύπρο έφτασε ο Αντώνης Σαμαράς για ιδιωτική επίσκεψη - iefimerida.gr

Στην Κύπρο έφτασε ο Αντώνης Σαμαράς για ιδιωτική επίσκεψη

Στην Κύπρο έφτασε ο Αντώνης Σαμαράς για ιδιωτική επίσκεψη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ιδιωτική επίσκεψη έφτασε αεροπορικώς το βράδυ στην Κύπρο ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς για να μιλήσει αύριο στο τέταρτο ετήσιο μνημόσυνο του τέως Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, μετά από πρόσκληση της οικογένειας του εκλιπόντος.

Ο κ. Σαμαράς δεν έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αμέσως μετά την άφιξη του μετέβη στην εξοχική οικία του Προέδρου Χριστόφια στο Κελλάκι, στη Λεμεσό για δείπνο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα συζητήσουν τρέχοντα θέματα που απασχολούν Κύπρο και Ελλάδα, όπως το Κυπριακό και το μνημόνιο.

Αύριο πρωί ο κ. Σαμαράς συναντηθεί στο ξενοδοχείο του με τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και στη συνέχεια με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν, ενώ μετά το μνημόσυνο θα αναχωρήσει αμέσως για το Μόναχο, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ