Λύγισε ο Μπατίστ στην επιστροφή του απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

Λύγισε ο Μπατίστ στην επιστροφή του απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικ Μπατίστ επέστρεψε ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, έπειτα από 9 χρόνια και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε προγραμματίσει μια βράβευση για το 35χρονο Αμερικανό.

Αυτό που ήταν... εκτός προγράμματος ήταν η συγκίνηση που προκάλεσαν οι χιλιάδες οπαδοί του τριφυλλιού, που αποθέωσαν τον θηριώδη σέντερ που όταν κλήθηκε να μιλήσει έβαλε τα κλάματα!

«Ουάου! Δε θα πω πολλά, έχουμε μία αναμέτρηση να δώσουμε, σας ευχαριστώ για 9 πανέμορφα χρόνια, απ' τα βάθη της καρδιάς μου. Θα είστε πάντα εδώ, στην καρδιά μου, μέχρι να πεθάνω» είπε αρχικά και αφού πήρε μια βαθιά ανάσα υποσχέθηκε: «Αργά ή αργότερα θα δρόμοι μας θα ξανασμίξουν».

Λύγισε ο Μπατίστ στην επιστροφή του απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού | iefimerida.gr 0

Στο βασικό στοιχείο, την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ οι «πράσινοι» επικράτησαν με 69-55, πανηγύρισαν την 6η νίκη τους και πλέον θέλουν νίκη την επόμενη εβδομάδα (13/12) στη Ρωσία με την Κίμκι για να «τερματίσουν» πρώτοι (υπερτερούν στην ισοβαθμία με Ρεάλ), ενόψει της φάσης των «16».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ