Ο Τέρης Χρυσός, φτωχός και μόνος σε ημιυπόγειο στην Κυψέλη - iefimerida.gr

Ο Τέρης Χρυσός, φτωχός και μόνος σε ημιυπόγειο στην Κυψέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνος του, σε ένα ημιυπόγειο στην Κυψέλη ζει εδώ και καιρό ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές του ελαφρολαϊκού τραγουδιού, από τους πρώτους που ασχολήθηκαν στη χώρα μας με το συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Ο Τέρης Χρυσός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Ο ίδιος αποκαλύπτει τις δραματικές πτυχές της ζωής του, μιλά για την αχαριστία που δείχνουν οι συνάδελφοί του και εκφράζει το μεγάλο του παράπονο προς την Πολιτεία η οποία, όπως λέει, του έχει γυρίσει την πλάτη αφού του έχει κόψει την σύνταξη του ΙΚΑ που δικαιούται.

«Δεν αντέχω άλλο. Τα βγάζω πέρα πολύ δύσκολα. Με αυτά τα λεφτά, πρέπει να φάω, να πληρώσω τα κοινόχρηστα, να πληρώσω κάποιες δόσεις, το φως, το νερό, το τηλέφωνο, τα χαράτσια και δεν μου φτάνουν» δηλώνει ο μεγάλος τραγουδιστής και συνεχίζει μιλώντας στην Espresso: «Το ξέρω ότι κάποια στιγμή το ΙΚΑ μπορεί να με πετάξει έξω από το σπίτι μου, αλλά τι να κάνω;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ