Οι άγνωστες πτυχές του Frank Sinatra - iefimerida.gr

Οι άγνωστες πτυχές του Frank Sinatra

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Lady Blue Eyes: My Life With Frank» («Τα Μπλε Μάτια της Κυρίας: Η Ζωή μου με τον Φρανκ») είναι ο δηλωτικός τίτλος του βιβλίου της χήρας του θρυλικού σταρ, Μπάρμπαρα Σινάτρα, που κυκλοφορεί την Τρίτη 31/5, υποσχόμενο να φωτίσει πτυχές της ζωής του Φρανκ Σινάτρα (1915-1998).



Από τα χρόνια της νεότητάς της στις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, έως τα χρόνια που δούλεψε ως μοντέλο, η Μπάρμπαρα αναζητούσε πάντα μια ζωή συγκινήσεων.



Σύμφωνα με τα λεγόμενά της στις σελίδες αυτού του βιβλίου δεν ήταν παρά ο Φρανκ Σινάτρα εκείνος που της πρόσφερε την πολυπόθητη ευκαιρία δίνοντας το έναυσμα να ξεκινήσει η σχέση μεταξύ τους.



Μια σχέση η οποία δεν οδήγησε γρήγορα σε γάμο. Ο Φρανκ και η Μπάρμπαρα Σινάτρα παντρεύτηκαν πολλά χρόνια αργότερα το 1976 και παρέμειναν παντρεμένοι μέχρι το θάνατό του. Σημειωτέον, ήταν ο τέταρτος γάμος του Φρανκ Σινάτρα, ο οποίος στο παρελθόν είχε παντρευτεί τις Νάνσι Μπαρμπάτο, ΄Αβα Γκάρντνερ και Μία Φάρρου.

Μερικά σημειώματα αγάπης και μερικά εντυπωσιακά κοσμήματα: αυτές ήταν οι καλές στιγμές της συμβίωσης της Μπάρμπαρα Σινάτρα με τον θρύλο του Χόλιγουντ, του οποίου ο ευέξαπτος χαρακτήρας ήταν γνωστός. Ωστόσο, γνωστές ήταν -σύμφωνα με δημοσιεύματα- και οι σχέσεις του με το οργανωμένο έγκλημα.

Όσο για τις κακές στιγμές; Η κα Σινάτρα θυμάται πως όταν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού με φίλους, ο Φρανκ ή «η φωνή», όπως τον αποκαλούσαν οι φανατικές του θαυμάστριες τη δεκαετία του 1940, εκσφενδόνισε στον τοίχο ένα αιχμηρό αντικείμενο, η ίδια το βρήκε χαριτωμένο. Σύντομα όμως έμαθε αυτό που ήξεραν όλοι οι στενοί του άνθρωποι: πως όταν ο Φράνκι ήταν μεθυσμένος έπρεπε να εξαφανίζεται.



Ήταν, όντως, τόσο ανιδιοτελής και αφοσιωμένη σύζυγος όπως σκιαγραφεί η ίδια τον εαυτό της στο συγκεκριμένο βιβλίο; Ας αποφανθούν οι αναγνώστες, αναφέρει ο συγγραφέας Ντάγκλας Κ. Ντάνιελ στο άρθρο του στο ΑΡ.

Πηγή:tovima.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ