Η Λένα Αρώνη απαντά στις φήμες ότι φεύγει για Αμερική - iefimerida.gr

Η Λένα Αρώνη απαντά στις φήμες ότι φεύγει για Αμερική

Η Λένα Αρώνη απαντά στις φήμες ότι φεύγει για Αμερική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Νέα Υόρκη ετοιμάζεται να μετακομίσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Λένα Αρώνη, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας. Τί απαντά η ίδια.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Espresso, μετά τη Ρίκα Βαγιάννη και τη Λένα Αργύρη και η Λένα Αρώνη φεύγει για την Αμερική, έχει μάλιστα ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη μαζί με την οικογένειά της.

Ωστόσο, η ίδια, μιλώντας στο fthis.gr διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα, σημειώνοντας: «Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όσα γράφτηκαν. Τα παιδιά μου πάνε κανονικά στο σχολείο, ο άντρας μου κανονικά στη δουλειά του και προσωπικά δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω για το εξωτερικό. Δεν ξέρω αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα από μένα, αλλά βαλίτσες δεν κυκλοφορούν στο σπίτι μας».

Παράλληλα, αποκάλυψε και το μέλλον της εκπομπής της, «Ημερολόγια 2», η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται από τη ΝΕΤ πριν από μερικές εβδομάδες, επισημαίνοντας ότι έχει πάρει το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν και σε λίγες μέρες ξεκινά τα γυρίσματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ