Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Χιόνια και ισχυροί άνεμοι έως 9 μποφόρ - iefimerida.gr

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Χιόνια και ισχυροί άνεμοι έως 9 μποφόρ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Χιόνια και ισχυροί άνεμοι 9 έως μποφόρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαλάει απότομα ο καιρός από αύριο το απόγευμα με χιονοπτώσεις, ισχυρούς νότιους ανέμους μέχρι 9 μποφόρ και κατά τόπους βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα από το απόγευμα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου προβλέπονται

Βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι έντονες και χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά και τα βορειοδυτικά ημιορεινά και από το βράδυ της Κυριακής σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας και πρόσκαιρα και σε ημιορεινές της κεντρικής. Επίσης προβλέπονται και αρχικά νότιοι άνεμοι που θα φτάσουν τα 8 μποφόρ στα πελάγη και τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στο βόρειο Αιγαίο και πιθανώς στο κεντρικό τα 9 μποφόρ, αλλά από το απόγευμα της Κυριακής θα εξασθενήσουν.

Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κυρίως από το απόγευμα του Σαββάτου στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά και τη νύχτα στη νότια Πελοπόννησο, τη δυτική και νότια Κρήτη, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα στη δυτική Θεσσαλία και την Αττική.

Επίσης η κακοκαιρία θα επεκταθεί την Κυριακή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα στις Κυκλάδες, αλλά από το απόγευμα τα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση και θα εξασθενήσουν την Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ