O παρουσιαστής ειδήσεων που πλένει το τζιν που φοράει κάθε μέρα μια φορά το τρίμηνο - iefimerida.gr

O παρουσιαστής ειδήσεων που πλένει το τζιν που φοράει κάθε μέρα μια φορά το τρίμηνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Άντερσον Κούπερ του CNN, ο πλέον ποθητός εργένης στην Αμερική (παρότι είναι γκέι), ξενέρωσε ένα μεγάλο μερίδιο των φαν του αποκαλύπτοντας την πιο «βρώμικη» συνήθειά του.

«Εκτός δελτίου, στην κανονική μου ζωή, φοράω το ίδιο ζευγάρι τζιν κάθε μέρα. Κυριολεκτικά το ίδιο ζευγάρι. Το οποίο συνδυάζω με ένα γκρι ή ένα λευκό πουκάμισο. Και έχω να το πλύνω τρεις μήνες». Αυτό δήλωσε ο Άντερσον Κούπερ του CNN στα πλαίσια της εμφάνισής του στην εκπομπή What Not to Wear του TLC, αφήνοντας άλαλη την παρουσιάστρια.

Προσθέτοντας πως «Μάλιστα τις δυο φορές που το έχω πλύνει, απλά το έχω φορέσει, έχω μπει με αυτό στο ντους, το έχω σαπουνίσει λίγο και μετά το έχω αφήσει να στεγνώσει».

Στην πορεία της συζήτησης η παρουσιάστρια κατάλαβε ότι ο λόγος της «απλυσιάς» του Κούπερ είναι το γεγονός ότι έτσι του είπαν να κάνει από το μαγαζί που αγόρασε το τζιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιν Άντερσον Κούπερ TLC Anderson Live
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ