«Γάμος είναι να έχεις κάποιον για να κολυμπάς τσίτσιδη μαζί του», δηλώνει ποθητή σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

«Γάμος είναι να έχεις κάποιον για να κολυμπάς τσίτσιδη μαζί του», δηλώνει ποθητή σταρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική της εκδοχή του τι σημαίνει να είσαι παντρεμένος δίνει η Τζέσικα Μπιέλ στα πλαίσια της συνέντευξης που δίνει στο Elle. Εκεί που αποκαλύπτει ότι ο Τζάστιν Τίμπερλεικ κάνει και πολύ καλές πίτες.

«Γάμος σημαίνει ότι έχεις πάντα κάποιον να σου ανοίξει το βαζάκι μετ τις πίκλες που εσύ δεν μπορείς. Να μοιραστείς τα πάνω και τα κάτω σου, να ζήσεις μαζί του περιπέτειες. Κάποιον που θα κολυμπήσεις τσίτσιδη μαζί του. Αυτό το πράγμα». Αυτό δήλωσε η φρεσκοπαντρεμένη Τζέσικα Μπιέλ στο περιοδικό Elle.

Εκεί που επίσης αποκάλυψε ότι «ο Τζάστιν είναι θεός στην κουζίνα. Επειδή είναι από το Νότο έχει όλες αυτές τις επιρροές από την γιαγιά του. Και ξέρει να ψήνει πίτες. Ειδικά μια που φτιάχνει από βατόμουρα είναι συγκλονιστική».

«Γάμος είναι να έχεις κάποιον για να κολυμπάς τσίτσιδη μαζί του», δηλώνει ποθητή σταρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Όσον αφορά τους άντρες που βλέπετε να μοιράζονται τις λήψεις με την Τζέσικα, πρόκειται για διάσημους σχεδιαστές (Κριστιάν Λουμπουτίν, Ζαν Πολ Γκοτιέ, Αζεντιν Αλάια, Τζιανμπατίστα Βάλι) των οποίων τις δημιουργίες φοράει. Και μάλιστα σε επιλεγμένα σημεία του Παρισιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ