Ρυθμοί μεγάλοι από απόψε στα Βριλήσσια με Αρτέμη, Junior SP και DJ Flipside - iefimerida.gr

Ρυθμοί μεγάλοι από απόψε στα Βριλήσσια με Αρτέμη, Junior SP και DJ Flipside

Ρυθμοί μεγάλοι από απόψε στα Βριλήσσια με Αρτέμη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ρυθμοί Μεγάλοι» ονομάζεται η καινούρια σειρά μουσικών events που από απόψε σας δίνουν έναν ακόμη λόγο να ανυπομονείτε το τέλος της εβδομάδας. Ο Αρτέμης που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στoυς TXC, ο Junior SP και ο DJ Flipside υπόσχονται να ξεσηκώσυν τη νύχτα σας και θα είναι πιστοί στο ραντεβού σας από σήμερα και κάθε Παρασκευή στο Tom & Jerry στα Βριλήσσια.

Η μουσική δυναμική και ξεσηκωτική με ήχους Nu Funk, Nu Skool Breaks, Dubstep, Grime, Glitch Hop, Future Jungle, Drum'n'Bass, με εναλλασσόμενα DJ Sets από τους Αρτέμη, DJ Flipside και Junior SP θα τινάξει το ηχοσύστημα στον αέρα και τη διάθεσή σας στα ύψη.

Οι Ρυθμοί Μεγάλοι έρχονται από απόψε να ταρακουνήσουν την σκηνή και τις Παρασκευές σας με τους πιο φρέσκους και προοδευτικούς ήχους που ξεσηκώνουν αυτή τη στιγμή τα κλαμπ του εξωτερικού.

Tom & Jerry (Ομήρου 2, Πλατεία Ελευθερίας, Βριλήσσια) -πλησίον εξόδου Αττικής Οδού "Λεωφόρος Πεντέλης")
Έναρξη: 22:00
Είσοδος ελεύθερη, ενώ η μπύρα θα ξεκινάει από 3 ευρώ και το ποτό από 5.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ