Σπύρος Παπαδόπουλος: «Η εκπομπή θέλει αίμα. Προετοιμάζομαι τουλάχιστον 15 ώρες» - iefimerida.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Η εκπομπή θέλει αίμα. Προετοιμάζομαι τουλάχιστον 15 ώρες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση αποφάσισε να δώσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε όσους ισχυρίζονται ότι πληρώνεται για να πίνει και να χορεύει στα πλαίσια πρόσφατης συνέντευξής του.

«Θα απαντήσω σε κάποιος αδαείς οι οποίοι λένε ότι πίνουμε, χορεύουμε και πληρωνόμαστε κι άλλες τέτοιες αηδίες: η εκπομπή θέλει αίμα. Κάθε εκπομπή θέλει τουλάχιστον δεκαπέντε ώρες προετοιμασίας, δεν μιλάω για τους συντάκτες, αλλά για την προσωπική μου δουλεία».

Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα News ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, προσθέτοντας πως «Η μακροβιότητα και η επιτυχία του ''Στην υγειά μας'' ενοχλεί κάποιους. Δε νομίζω ότι τους ενοχλώ εγώ και φυσικά το κρατικό κανάλι πάντα βάλλεται πανταχόθεν. Πάντως, όλα αυτά τα λένε άνθρωποι που έχουν τους λόγους τους. Φτάνει επιτέλους η σεμνότητα, η εκπομπή είναι αρχειακό υλικό για το μέλλον. Δεν είναι μια εκπομπούλα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ