Ιδέες για οικονομικά και «έξυπνα» έλατα για εναλλακτικά Χριστούγεννα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιδέες για οικονομικά και «έξυπνα» έλατα για εναλλακτικά Χριστούγεννα [εικόνες]

Ιδέες για οικονομικά και «έξυπνα» έλατα για εναλλακτικά Χριστούγεννα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα κρύβεται στην καρδιά μας και όχι στο πορτοφόλι μας. Επειδή λοιπόν η οικονομική κρίση δεν πρέπει να εμποδίσει κανέναν να γιορτάσει φέτος, μπορούμε με κομψές εναλλακτικές και οικονομικές λύσεις να γιορτάσουμε μεγαλόπρεπα τα Χριστούγεννα ακόμα και με ελάχιστα χρήματα. Καλή διάθεση και εορταστικό πνεύμα να υπάρχει.

Σε περίπτωση λοιπόν που η αγορά Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι απαγορευτικό έξοδο για τον οικογενειακό προϋπολογισμό, μην στεναχωριέστε καθόλου μπορείτε να φτιάξετε ένα διαφορετικό δέντρο που θα το ζηλεύουν όλοι για το στυλ και την πρωτοτυπία του, ενώ εσείς θα διασκεδάσετε όχι μόνο με τον στολισμό αλλά και την κατασκευή του.

Δέντρα από σκάλες, από βιβλία, από αυγοθήκες, ακόμα και από από μαξιλάρια, πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν και ξεκινήστε το «χτίσιμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ