«Έχω απιστήσει αλλά του άξιζε. Δεν με έπιασε ποτέ», δηλώνει η Βίσση - iefimerida.gr

«Έχω απιστήσει αλλά του άξιζε. Δεν με έπιασε ποτέ», δηλώνει η Βίσση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λαβράκια» έβγαλε το σύντομο τετ α τετ που είχε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής με την Άννα Βίσση, την οποία πέτυχε στην πρεμιέρα της παράστασης «Αχ αυτά τα φαντάσματα». Εκεί που η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για τα σπασμένα πλευρά της και για την απιστία.

«Έχω συγχωρέσει απιστία και ήταν μια καλή άσκηση στη ζωή μου. Μου πήρε χρόνο βέβαια, κι εκεί κατάλαβα πόσο αγαπούσα το συγκεκριμένο άτομο. Έχω απιστήσει, αλλά δεν με έχουν πιάσει. Γενικά δεν είμαι άπιστη. Δεν μετάνιωσα. Του άξιζε!». Αυτό δήλωσε η Άννα Βίσση στην κάμερα του Πρωινού Mou στην πιο πικάντικη από τις δηλώσεις της.

Ενώ εκείνο που έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι το πως ντιλάρει με το πρόσφατο ατυχημά της «Έχω δυο πλευρά σπασμένα. Έχω μάθει να ζω μ΄αυτό. Πονάω λίγο όταν αλλάζει ο καιρός, αλλά είμαι σκληρή στον πόνο. Περισσότερο με φόβισε μην έχω πάθει κάτι πιο σοβαρό. Ήταν πολύ απότομο. Τρόμαξα, τρόμαξε και ο κόσμος. Στεναχωρήθηκα που πήγε πίσω η πρεμιέρα και για τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί και έχασαν τη δουλειά τους για μερικές εβδομάδες. Ήταν ανθρώπινο το λάθος. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να το έχω προσέξει περισσότερο, και να σιγουρευτεί πως έχω κατέβει τα σκαλιά και μετά να πατήσει το κουμπί. Αλλά μες την ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή που δεν έπαθα κάτι χειρότερο».

Τέλος, όσον αφορά το τι σκεφτόταν την ώρα της πτώσης, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε «Εκείνη την ώρα σκέφτηκα τον πατέρα μου, το ατύχημα του φίλου μου, και ήταν η γιορτή του πατέρα μου. Όταν κινδυνεύει η ζωή μας, σκέφτεσαι τους ανθρώπους που αγαπάς και τους αγγέλους που σε προστατεύουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ